Produkter

Kostplaner

Stabiliser dit blodsukker og din blodsukkerregulering med en 2 ugers kostplan af Lene Hansson

DKK 199.00 (including 25% moms)

I en verden, hvor fristelserne lurer i hvert et hjørne, står vi ofte over for en sød udfordring. "Den søde tand" - et kærligt udtryk for vores lyst til sukker - kan være en vanskelig modstander at besejre. Men det er en kamp, der er værd at tage op, for i sidste ende kan sukker ødelægge vores liv, humør, vægt og hormonbalance. Det første skridt at forstå, at vores cravings er mere end blot fysiske behov. De er ofte forbundet med vores følelser, vaner og sociale omgivelser. At erkende dette er at bevæbne sig med viden - og viden er magt.

Faktisk skal hemmeligheden ved en god blodsukkerbalance, findes i din tarm. For det er der, at der produceres særlige tarmhormoner, der regulerer din trang til sødt!

En bestseller fra Lene Hansson

DKK 199.00 (including 25% moms)

2 ugers sund kostplan, med fokus på syre/base balancen og alle de fordele der udspringer sig heraf, bl.a. øget velvære, bedre nattesøvn, vægttab, godt humør og øget energi.

Lene Hansson's kogebog er en samling af opskrifter på sund kost og slankemad. 

Opskrifterne er baseret på 3 trin til en sund krop og vægt, nemlig;

syre/basekost, energimad og kostkombinering. 

Ved at følge de 3 trin, kan du genskabe kroppens naturlige pH-værdi, få en bedre fordøjelse, mere energi i hverdagen og ikke mindst et naturligt vægttab.

Lækre og nemme opskrifter som faktisk hele familien kan følge og du får masser af inspiration og tips til din basiske hverdag.

Lene's bestseller til at re-sette din krop og gener!

DKK 299.00 (including 25% moms)

Vejen til den sunde, slanke krop og det øgede velbefindende går bl.a. gennem logisk viden, motionsøvelser og lækker mad. 

- Ingredienser som alle findes i Du er hvad du spiser! Lene Hansson's bestseller, bygger over hendes livsstils tv-serie på TV3, af samme navn.

Denne bog er fyldt med inspiration og motivation, så du en gang for alle, kan få den ønskede vægt og mere energi, som du fortjener!

Bogen indeholder alt du behøver, for at komme igang med en sundere livsstil, bla.:

  • 8 ugers kostplan samt kostkombinationsskema og lækre opskrifter
  • motionsprogram, vægt- og måleskema
  • wellness-skemaer
  • mental test til fastholdelse af dine mål 

Denne kostplan bidrager til en bedre syre/base balance, hvilket øger udrensningen af syreophobninger, også kaldet for inflammation.

DKK 299.00 (including 25% moms)

Velkommen til denne basedanennde 4 ugers kostplan, der er god til at mindske betændelse fra hævede og ømme led, samt mindske inflammation i led, muskler samt bindevæv.

Oversyring af bindevæv, muskler og led, kan skyldes en syreholdig kost, mangel på motion samt langvarig stress. Muligvis kan vitamin- og/eller mineralmangel samt tungmetalforgiftning også give en form for oversyring. Med en mere basedannende kost, mere væske er det muligt at modvirke stive og ømme led samt muskler.


Forebyg sygdomme ved at styrke dit immunforsvar - gennem mad!

DKK 199.00 (including 25% moms)

Styrk dit immunforsvar, med en 4 ugers kostplan! 

Integrer sund madi dit daglige liv, det er en god måde at styrke kroppens forsvar på!

Jo sundere du lever, jo mindre syg er du, det er et faktum. Men hvordan kommer du igang?...Med Lene's nemme tilgang til sundhed, så kan du anvende denne kostplan til at få et overblik over alle de sunde måltider, du nemt kan købe ind til og skabe i dit eget køkken, Denne kostplan kan anvende af hele familien, idet der er en form for hverdagsmad, dog med langt flere grønsager og frugt, end de fleste mennesker måske er vandt til!

Her får du energi og en god fordøjelse, som er alfa og omega for en godt og virksomt immunforsvar!

Afhjælp & modvirk hedeture med en basisk kost-, og livsstil

DKK 249.00 (including 25% moms)

Overgangsalderen er et tegn på, at din krop er oversyret og det hjælper virkelig at udrense kroppen og leve mere basisk. Hedeture er nok det værste man kan blive udsat for, det kan ødelægge humør, selvværd, nattesøvn og give en vægtstigning!

Her får du en 4 ugers kostplan til en bedre balance, gode og naturlige råd til at få det bedre i overgangsalderen samt et et nemt motionsprogram.

Derudover er der også tips til forebyggelse af klimakteriegener, så du også kan modvirke tørre slimhinder.

Bliv en ny og powerfyldt kvinde, ved at leve mere basisk og naturligt, det kan virkelig svare sig!

3 ugers kolesterolregulerende og blodtryksnedsættende kostplan.

DKK 199.00 (including 25% moms)

Reguler dit blodtryk og kolesteroltal via sund kost

Hver 3. dansker er overvægtig og de sygdomme der følger i kølvandet på overvægt, er bl.a. forhøjet blodtryk og forhøjet kolesterol. Mindst 250.000 danskere - eller næsten hver 20. dansker - har forhøjet blodtryk.

Problemet med højt blodtryk er ikke så meget trykket i sig selv, men at det medfører øget risiko for blodprop i hjertet, hjertesvigt og slagtilfælde i form af hjerneblødning eller blodprop i hjernen.

I forhold til kolesteroltallet, så lider ca. hver anden voksne dansker, ef et forhøjet kolesteroltal. Undersøgelser fra Rigshospitalet viser, at man kan sænke sit tal, via en plantebaseret kost. Med denne 3 ugers kostplan, får du en introduktion til hvordan du kan afhjælpe dine ubalancer, gennem en sund og varieret kost. 

Kostplanen som kickstarter dit vægttab og nye sunde livsstil

DKK 299.00 (including 25% moms)

HER ER LENE HANSSON'S START PLAN, for dig der skal igang med en kostomlægning, efter Lene's effektive kostprincipper! 

Her får du opskrifter og en nem kostplan, der tydeligt viser dig hvordan du skal komme igang og hvorfor det f.eks. er vigtigt, at du lærer at lytte til din krops behov, for næring, væske samt at opretholde sin pH-balance.

Råvarerne i opskrifterne er nemme at finde i almindelige supermarkeder og opskrifterne er til 2 personer. Du skal sagtens lade familien spise med, så får de også korrekt sammensatte måltider, der gavner alle, på en lange bane.

Dette er kostplanen som de fleste starter ud med, når de vil begynde på en sundere livsstil!

Denne kostplan er en trin for trin vejledning til en grønnere og sundere livsstil på 31 dage.

DKK 299.00 (including 25% moms)

Er du klar til en grønnere livsstil?...

Så er der her en 4 ugers kostplan til dig, der vil med på en grøn rejse. En grøn og sund rejse, der trin for trin, forvandler din hverdag til et festfyrværkeri af lækre og smagsfulde grønne retter. Mennesket er en planteæder af natur og vores fordøjelse, er en plantespisers. Derfor må du, hvis du vil undgå sygdom og lav energi, gradvist lægge din kost om, til en mere plantebaseret oplevelse.

Du kan booste dit stofskifte via sund kost, rigelig væske og motion

DKK 299.00 (including 25% moms)

For at opnå et optimalt og balanceret stofskifte, er der flere faktorer der spiller ind. Kosten er en af dem og du kan, med en velafbalanceret  og energigivende kostplan, opnå et bedre stofskifte og dermed også have mulighed for at slanke dig på en sund måde. Kostplanen er meget grøn fordi det er den allerbedste næring, du kan gøde dine celler med og derved stille og roligt få dine cellers energiproduktion i vejret, på en god måde.

Spis hvad du vil 5 dage om ugen og hold en let faste 2 dage om ugen.

DKK 199.00 (including 25% moms)

Her får du en nem 3 ugers kostplan, der er baseret på de kendte 5:2 principper. ..Bortset fra, at her har Lene Hansson udarbejdet 2 sunde dages opskrifter, når du skal faste... Og faste med Lene, betyder at du rent faktisk får mad!

Maden her er meget basisk, hvilket giver en god udrensning, flad mave, et flot vægttab og du bliver mæt samt let! Når du spiser på denne måde, får du også ro i blodsukkerbalancen, og du vil føle en god mæthed, uden sukkertrang.

Primært til dig, som døjer med fordøjelsesproblemer og tarmlidelser.

DKK 299.00 (including 25% moms)