Produkter

e-Bøger

DKK 100.00 (including 25% moms)

FODMAP - er et australsk kostsystem, hvor du lærer at undgå fødevarer, der irriterer din tarm.

Systemet er effektivt mod irritabel tarm (IBS), men vi har valgt at lægge Lene Hansson's KOSTKOMBINATION oveni FODMAP, for så får du retningslinjer, der virkelig giver dig holdbare resultater.

Lene Hansson's havde selv irritabel tarm da hun var ung. Lægens råd var fiberpulver i al mad og drikke, men ingen kostråd eller restriktioner. Det var starten på, at hun et par år senere kom til at lide af allergi, astma og hudproblemer. Lene fandt selv ud af, at ved at kostkombinere og holde sig fra særlige kulhydrater (bl.a. løg, porre, hvidløg m.m.), kunne hun slippe af med alle de gener, der udsprang sig fra hendes dårlige fordøjelse og sarte tarm.

Her er opskriften på hvordan du selv kan gøre, i dit eget tempo!


Opskrifter og gode tips til en glutenfri hverdag

DKK 159.00 (including 25% moms)

God glutenfri hverdag!

Hvad ved du egentlig om dette omstridte protein - gluten?…. Det findes i mange kornprodukter, hvor det måske er nemt at undgå, men det findes også skjult i mange fødevarer og kan være svært at få øje på. Gluten, der hovedsageligt findes i hvede, er verdens billigste fødevarer og derfor bliver det anvendt i stor stil, bl.a. som fyldstof, hæve-, og bindemiddel i forskellige fødevarer.

Gluten relaterer til mange forskellige sygdomme, det er bedst at forebygge, at du ikke får gener af det, ved at være på "en glutenfri hverdag", og det er ikke svært idag.

Denne PDF indeholder guides til hvilke produkter, der indeholder gluten og hvilke der ikke gør og gode råd og vejledninger samt masser af sunde opskrifter på GLUTENFRIE brød, boller og kager m.m.

Døjer du med høfeber eller allergi, så kan du faktisk med en ændring af din kost, få det væsentligt bedre.

DKK 249.00 (including 25% moms)

Du har måske fået af vide, at der ikke er noget at gøre, når du har allergi og høfeber?
Der er masser du selv kan gøre, lær mere i denne PDF, som er baggrund for at Lene Hansson selv kom af med slem allergi og høfeber.

Du skal forstå, at allergener oftest ikke er årsagen til din allergi, det er din tarm og slimhinden i tarmen, der er årsag til det. allergener er en slags triggere og ikke årsagen. En svag bakterieflora har svært ved at nedbryde din mad og der kan hurtigt opstå inflammation (betændelse), dette bevirker at et særligt enzym DAO, ikke kan levere og balancere histaminproduktionen i dine slimhinder (inkl. tarmen) og den kan ej heller bremse den. Det er det som giver allergi, med nysen, kløende øjne, hoste m.m.

Denne kostplan har fokus på at mindske uren hud og opbygge sund hud

DKK 159.00 (including 25% moms)

Denne opskriftssamling henvender sig til dig, der er undervægtig og ønsker at tage på i vægt.

DKK 169.00 (including 25% moms)

Gennem kost-, og livsstilsændringer er det muligt at blive gravid, naturligt!

DKK 250.00 (including 25% moms)

Lidt mere rawfood - Lidt mere overskud - på 7 dage

DKK 59.00 (including 25% moms)

Du får mere energi med raw food - rå mad. Denne nye energi, vil give dig et vægttab og en flad mave. Raw food er lækkert og meget nærende. Du bliver i denne kostplan, opfordret til at leve ultra sundt i 7 dage. Og resultaterne er overvældende, det vil give en AHA oplevelse, og forhåbentlig vil du - også i fremtiden, leve endnu grønnere og "råt".

DKK 159.20 (+ 25% moms)

Spis dig ud af stress!

Det er ikke kun ”udefra” at du stresses, det er også gennem forkerte kost-, og livsstilsvaner, at din krop og celler, stresser. Måske har du svært ved at gøre noget ved den stress, der påvirker dig mentalt og psykisk, men du kan helt sikkert nemmere gøre noget ved din mad, så den ikke også belaster dig.

Din krops reaktion på stress, er nedsat fordøjelse og du kan udvikle det der kaldes for tarmstress, der er et forholdsvist nyt ord for, at din stress har sat sig i din fordøjelse. For at få det bedre og få stressniveauet ned, kun ved at lægge kosten om, så er der nogle kostprincipper du skal lære, samt nogle ændringer du gradvist skal foretage dig. Her får du en 2 ugers plan og opskrifter samt et godt overblik over dine indkøb.