Lene Hansson's supper

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Order summary

supper

Lene Hansson's supper

'Supper' af Lene Hansson

Jo mere frugt og grønt du spiser, jo sundere bliver du. Netop suppe kan forsyne dig med masser af sundhed og så smager det skønt.

Suppe er nemt at lave, og slet ikke, som jeg husker fra barn, noget der kunne tage en halv dag at tilberede. I dag tager det højst 30 minutter at lave en lækker suppe. Alt, hvad du behøver er nogle gode råvarer, en gryde, en blender og enten nogle inspirerende opskrifter eller en god fantasi. 

Alle supperne i denne bog er komponeret korrekt, så din fordøjelse bliver glad, og du rejser dig fra bordet mæt og let!

Frugtsupper skal ikke opvarmes, da de mister meget næring og bliver syredannende, i stedet for basedannende som frugt ellers er. Desuden beholder frugt sin delikate smag, når den forbliver kold. Grøntsager derimod forbliver basedannende, selvom de opvarmes. Derfor er de mest egnet som varme supper. Husk dog, at jo mere din mad koges, jo færre næringsstoffer indeholder den. Varme og ophedning af mad ødelægger især vitaminer og en del mineraler. Lad derfor ikke dine supper koge længere end nødvendigt.

I de opskrifter, hvor der er brugt mælkeprodukter, anbefales det generelt at bruge plantebaserede mejeriprodukter. 

Alle opskrifter i bogen er til 2 personer, og kan om nødvendigt ganges op. Suppe er for alle i hele familien så værsgo’ og spis.

DKK 80
Total due DKK 80

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.