Glutenfri hverdag

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Order summary

glutenfri2

Glutenfri hverdag

Denne PDF indeholder guides til hvilke produkter, der indeholder gluten og hvilke der ikke gør og gode råd og vejledninger samt masser af sunde opskrifter på GLUTENFRIE brød, boller og kager m.m.

Hvad er gluten?
Gluten er kornproteiner i hvedemel, som sammen med stivelse findes i frøhviden på kornsorter som hvede, rug og byg. Disse kornproteiner har den specielle bage egenskab, at de danner et sammenhængende elastisk netværk, når hvedemel æltes med vand og salt og får dermed brødet til at hæve. Og det elsker vi... men der er konsekvenser ved at spise gluten, det er dog de færreste der ved det!

Symptoner på glutenallergi eller intolerence
Typiske symptomer og gener ved at spise fødevarer med med gluten i, er øget tarmluft, oppustet mave, mavesmerter, diarré, kvalme og forstoppelse og hovedpine. Andre symptomer kan være træthed, ledsmerter, vægttab og almen utilpashed der for nogen fører til tristhed og uoverkommelighed.

Nogle har mange og tydelige symptomer, mens andre næsten ingen symptomer har, men ens for de fleste så relaterer de slet ikke deres indtag af gluten, som en betydning for deres symptomer. Du bør forebygge, at du bliver syg af gluten, og det kan du sagens gøre, ved at få en glutenfri hverdag.

DKK 127.20
Total due DKK 127.20

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.