Undgå irritabel tarm (IBS)

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Order summary

Skærmbillede 2024-03-15 kl. 08.41.58

Undgå irritabel tarm (IBS)

Irritabel tarm-syndrom (IBS) er en lidelse, der påvirker fordøjelsessystemet, og det anslås, at omkring 10-15% af den danske befolkning lider af denne tilstand. IBS kan medføre en række ubehagelige symptomer såsom mavesmerter, oppustethed, diarré og forstoppelse. Disse symptomer kan variere i intensitet og varighed fra person til person og kan have en betydelig indvirkning på livskvaliteten.

I Danmark, som i mange andre lande, står personer med IBS over for en række udfordringer. En af de største udfordringer er manglen på forståelse og anerkendelse af sygdommen, både i samfundet generelt og inden for det medicinske fællesskab

Med Lene's egne erfaringer omkring irritabel tyktarm og hendes viden om fordøjelsen, samt mange årige klientforløb, har du her en god 4 ugers plan, der kan få bugt med din irritable tarm. Det er ikke svært, det handler om at undgå visse fødevarer og spise mere af andre. En sund tarm giver dig et sundt liv, tarmen er fokus for næste alle autoimmune sygdomme og har den det ikke godt, så er der store chancer for, at du helelr ikke har det godt.

Tag gaflen i den anden hånd, og fokuser på en grønnere livsstil, så har du en god start på din sunde tarms nye rejse!

Her får du en 4 ugers kostplan mod irritabel tarm.

DKK 239.20
Total due DKK 239.20

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.