Produkter

e-Bøger

DKK 100.00 (including 25% moms)

FODMAP - er et australsk kostsystem, hvor du lærer at undgå fødevarer, der irriterer din tarm.

Systemet er effektivt mod irritabel tarm (IBS), men vi har valgt at lægge Lene Hansson's KOSTKOMBINATION oveni FODMAP, for så får du retningslinjer, der virkelig giver dig holdbare resultater.

Lene Hansson's havde selv irritabel tarm da hun var ung. Lægens råd var fiberpulver i al mad og drikke, men ingen kostråd eller restriktioner. Det var starten på, at hun et par år senere kom til at lide af allergi, astma og hudproblemer. Lene fandt selv ud af, at ved at kostkombinere og holde sig fra særlige kulhydrater (bl.a. løg, porre, hvidløg m.m.), kunne hun slippe af med alle de gener, der udsprang sig fra hendes dårlige fordøjelse og sarte tarm.

Her er opskriften på hvordan du selv kan gøre, i dit eget tempo!


Opskrifter og gode tips til en glutenfri hverdag

DKK 159.00 (including 25% moms)

God glutenfri hverdag!

De fleste tror, at de først skal udelukke gluten, når der bliver opdaget en intolerance, allergi eller overfølsomhed, men da er der for sent og din tarm har sandsynligvis allerede taget skade.

Det er svært at påvise en allergi eller intolerance overfor gluten, da der ofte er tale om senreaktioner. Det vil sige, at du principielt kan spise en skive brød med gluten, uden at mærke ubehag lige efter eller på dagen. Men i dagene efter, får du f.eks. hovedpine, migræne, føler dig oppustet, har væskeophobninger, får blærebetændelse m.m., der ikke sættes i forbindelse med gårdagens indtag af gluten. Senreaktioner tolkes oftest som noget man ”lige har spist” og det kunne jo være at du netop havde spise en grøn salat, hvorefter du tolker de nødder der var i salaten, som synderne. Tolker du forkert – som mange faktisk gør, så får du aldrig opdaget, hvor skadeligt gluten egentlig er og at det altså er gluten, der er den store synder.

Lær gennem denne e bog, at få en smagsfuld glutenfri livsstil.

Døjer du med høfeber eller allergi, så kan du faktisk med en ændring af din kost, få det væsentligt bedre.

DKK 249.00 (including 25% moms)

Du har måske fået af vide, at der ikke er noget at gøre, når du har allergi og høfeber?
Der er masser du selv kan gøre, lær mere i denne PDF, som er baggrund for at Lene Hansson selv kom af med slem allergi og høfeber.

Du skal forstå, at allergener oftest ikke er årsagen til din allergi, det er din tarm og slimhinden i tarmen, der er årsag til det. allergener er en slags triggere og ikke årsagen. En svag bakterieflora har svært ved at nedbryde din mad og der kan hurtigt opstå inflammation (betændelse), dette bevirker at et særligt enzym DAO, ikke kan levere og balancere histaminproduktionen i dine slimhinder (inkl. tarmen) og den kan ej heller bremse den. Det er det som giver allergi, med nysen, kløende øjne, hoste m.m.

Denne kostplan har fokus på at mindske uren hud og opbygge sund hud

DKK 159.00 (including 25% moms)

Denne opskriftssamling henvender sig til dig, der er undervægtig og ønsker at tage på i vægt.

DKK 169.00 (including 25% moms)

Mangler du inspiration til sunde smoothies og juicer, så har vi her en perfekt e-bog til dig.

DKK 100.00 (including 25% moms)

I denne opskriftssamling, kan du finde masser af lækre opskifter til hele din vinter.

DKK 59.00 (including 25% moms)

Opskrifter på bl.a. morgenmad som frugtsalat, smoothies og juicer og sunde snacks

DKK 99.00 (including 25% moms)

Her får du 55 sider, med lækre opskrifter på 

morgenmad
mellemmåltider
snacks
smoothies

...der er med til at "fodre din søde tand", på en sund måde.

PDF'en indeholder også ideer til hvordan du bygger dine måltider op, gennem dagen og viser alternativer til det usunde, vi er vandt til at spise, når lækkersulten kalder.

Lækre og sunde pålæg til brødet samt en opskrift på et stenalderbrød.

DKK 50.00 (including 25% moms)

Alle supperne i denne bog er komponeret korrekt, så din fordøjelse bliver glad. Supperne er nemme at lave og er meget mættende.

DKK 100.00 (including 25% moms)

Ideel til dig der ønsker inspiration til vegetariske retter, hvor pasta er hoved ingrediensen. Nem og billig mad til enhver smag!

DKK 100.00 (including 25% moms)

Skønne opskrifter til dit efterår

DKK 59.00 (including 25% moms)