BOOST DIT STOFSKIFTE

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Order summary

Skærmbillede 2023-08-09 kl. 11.11.12

BOOST DIT STOFSKIFTE

HAR DU SVÆRT VED AT SLANKE DIG EFFEKTIVT OG DØJER DU MED LAV ENERGI?


Mange har udfordringer med lavt stofskifte og det kan bl.a. skyldes, at den "benzin" de hælder på tanken, ikke er næringsholdig nok. Med andre ord, din mad bør være mere sund og naturlig, for at der er nok næringsstoffer, til at dække dine cellers behov.

En celles stofskifte og energiomsætning afhænger af flere ting, bl.a. kvaliteten og mængden af ilt, næring og væske som du indtager i din hverdag.

Langvarig stress og hormonelt ubalancer kan også være med til at sætte dine cellers stofskifte ned, i forsøg på overlevelse, men der er en masse ting du selv kan gøre, for at få dit stofskifte til at komme i balance. 

Kostplanen her er  en inspiration til dig, der døjer med lavt stofskifte, lav energi eller har svært ved at slanke dig naturligt. Kostplanen sætter dig grundigt ind i, hvad du må spise, og hvad du bør undgå.

Det er vigtigt at følge dette, når det handler om at booste dit stofskifte på en naturlig måde. Kostplanen er meget grøn fordi det er den allerbedste næring, du kan gøde dine celler med og derved stille og roligt få dine cellers energiproduktion i vejret, på en god måde.

NB: Tager du medicin for lavt stofskifte, skal du rådgive dig med en læge, inden du selv evt. begynder at regulere dette.

 

DKK 239.20
Total due DKK 239.20

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.