Styrk dit immunforsvar

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Order summary
Skærmbillede 2024-01-17 kl. 16.28.14

Styrk dit immunforsvar

Gør dit immunforsvar til din superhelt!

Forestil dig din kost som din personlige superkraft – den kan forme og styrke dig indefra! Det er ikke nogen hemmelighed, at en kost rig på grønne elementer kan være din skjold mod forkølelser, influenza og diverse livsstilssygdomme.

For at holde sygdomme på afstand, skal dit immunforsvar være i topform, og det bedste våben? En kost fyldt med særlige næringsstoffer og sunde madvalg, der booster din tarmflora – dit krops egne forsvarshovedkvarter!

Når vi bukker under for sygdom, er det ofte fordi vores immunforsvar er midlertidigt svækket. Årsagerne kan være mangler på vitale vitaminer/mineraler, essentielle fedtsyrer, stress, søvnmangel, ophobning af toksiner, og kemiske tilsætningsstoffer i vores mad.

Men frygt ej – du har magten til at ændre dette!

Din 4-ugers kostplan til et super-immunforsvar

Denne 4-ugers kostplan er fyldt med opskrifter designet til at booste din krop og dit immunforsvar. Kostplanen fokuserer på syre/base-balancen og intelligente kostkombinationer. Den anbefaler en eliminationsdiæt, hvor du skifter mejeriprodukter ud med plantebaserede alternativer som rismælk og sojaprodukter. Minimer indtaget af hvide korn- og stivelsesprodukter som hvidt mel, sukker, hvide ris, lys pasta, og lyst brød. Vælg i stedet fuldkornsvarianter, og husk at fylde op med frugt, grøntsager, salater, kerner, nødder, og drik rigeligt med væske!

Med denne plan er du på vej til et stærkere, sundere dig! 

DKK 159.20
Total due DKK 159.20

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.