Overgangsalder - vink farvel til hedeture!

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Order summary
overgangsalder

Overgangsalder - vink farvel til hedeture!

Overgangsalder - afhjælp & modvirk hedetur

Denne kostplans formål er at afhjælpe kroppen med ophobning af affaldsstoffer. For overgangsalder burde hedde "oversyringsalder".

Hvis man er oversyret får man samme symptomer som en kvinde der er i overgangsalder, temperaturstigninger, dårligt humør, en skidt nattesøvn og vægtstigning. Men hvorfor?

Mennesket er et pattedyr, og i pattedyrenes verden kommer ingen hundyr i overgangsalder. Tag fx. en hunhund som er fødedygtig i hele dens levealder. Modsat dyrene, har kvinder store problemer med overgangsalderen. Man kan spørge sig selv hvorfor? Hvad er forskellen på menneskers og dyrs kost.

Forskellen er, at dyr lever efter deres instinkter og vi mennesker lever efter vores begær og smag. At vi er styret efter dette medfører også ofte et overforbrug af unarturlige fødevarer, hvis affaldsprodukter kroppen har svært ved at skille sig af med.

Når en kvinde går i overgang, betyder det at livmoderens funktion ikke længere er aktiveret. Dette påvirker også udskillelsen af affaldstoffer. Man kan sige at der bliver en udgang mindre for affaldsstofferne, da vi kvinder udskiller affaldsstofferne gennem sin månedlige menstruation. Med en udgang mindre, men stadig samme mængde affaldsstoffer og syreophobninger gennem et langt liv, har kroppen kun en mulighed, at hæve temperaturen, således at du producerer flere hvide blodlegemer, der er kroppens immunforsvar. Lige som når man har feber.

Overgangsalderen er et tegn på, at din krop er oversyret og det hjælper virkelig. med at udrense kroppen, og leve mere basisk.

Her får du en 4 ugers kostplan til en bedre basisk balance samt et nemt motionsprogram, der nok skal få dig til at mærke en bedring!

DKK 199.20
Total due DKK 199.20

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.