FRI FOR ALLERGI OG HØFEBER

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Order summary

shutterstock_287917160-kopi

FRI FOR ALLERGI OG HØFEBER

FRI FOR ALLERGI OG HØFEBER

Døjer du med høfeber eller allergi, så kan du faktisk med en ændring af din kost, få det væsentligt bedre.

Du har måske fået af vide, at der ikke er noget at gøre, når du har allergi og høfeber?• Der er masser du selv kan gøre, lær mere i denne PDF, som er baggrund for at jeg selv kom af med slem allergi og høfeber.


For mange år siden, havde jeg store problemer når pollen traf sit indtog i Danmark. Jeg havde pollenallergi samt en masse andre allergier, bl.a. overfor dyrepels, husstøv, græs, birk, elm og mange andre uundgåelige ting i naturen. Lægens dom var medicin, vaccinationer og spray for min astma, som jeg også udviklede.

Jeg troede på lægerne, tog min medicin som var anti histaminer, binyrebark hormon, astma spray, kortisolsalve m.m. -  men min allergi blot blev forværret. En dag tog jeg en beslutning, jeg lagde min kost om, og kombinerede kosten på en særlig måde, så jeg ikke blandede for mange fødevarer sammen i et og samme måltid. det virkede! 3 måneder efter kunne jeg undvære min medicin og jeg er ikke blevet generet af allergi siden dengang, for mange år siden. Du kan gøre det samme.

Når man får allergi, reagerer kroppen pludselig på noget, som ellers er normalt og ikke farligt for kroppen, og som andre mennesker ikke reagerer på. Immunforsvaret går simpelthen i kampberedskab, fordi det fejlagtigt opfatter et naturligt forekommende proteinstof som noget farligt.

Kroppen danner nemlig modgift (antistof - histamin) rettet specifikt mod det stof, som nu anses som farligt. Allergi kan opleves som svien og kløen i øjne, næse og mund, næsen stopper til eller begynder at løbe, og man kan opleve vejrtrækningsbesvær. De stoffer, der fremprovokerer reaktionen, kaldes allergener. Disse allergener kommer typisk fra pollen fra ukrudt, græsser, blomster og træer, mug og skimmelsvampe, husstøvmider og pelsdyr f .eks. hest, hund og kat.

Du skal forstå, at allergener oftest ikke er årsagen til din allergi, det er din tarm og bakterieflora i tarmen, der er årsag til det. allergener er en slags triggere og ikke årsagen. En svag bakterieflora har svært ved at nedbryde din mad og der kan hurtigt opstå inflammation (betændelse), dette bevirker at et særligt enzym DAO, ikke kan levere og balancere histaminproduktionen og den kan ej heller bremse den. Det er det som giver allergi, med nysen, kløende øjne, hoste m.m.

Derfor er løsningen, at du spiser en sund (OG HISTAMINFRI) kost for din tarm, at du kombinerer din mad korrekt og at du i en periode, afholder dig fra særlige fødevarer, der indeholder histamin (som kan forværre allergi).


Mange hilsener Lene Hansson


DKK 199.20
Total due DKK 199.20

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.