Sænk dit kolesteroltal og blodtryk naturligt!

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Order summary
shutterstock_478497148-kopi

Sænk dit kolesteroltal og blodtryk naturligt!

Sænk dit blodtryk og kolesteroltal med sund kost

3 ugers kolesterolregulerende og blodtryknedsættende kostplan med fokus på at øge blodgennemstrømningen og sænke fedtet i blodet!

Har du forhøjet kolesteroltal og/eller forhøjet blodtryk, så er der meget du selv kan gøre, gennem en ændret kost og livsstil. Lægens behandling udgør for det meste medicin, som egentlig kun undertrykker det faktiske problem, der er en inflammation. Det er muligt, gennem den helt rigtige kost, at få en sundt kolesteroltal og et normalt blodtryk, man skal bare vide præcis hvad man skal gøre! Du skal altid rådføre dig med læge, angående din medicinering. Du må ikke selv regulere, men gennem f.eks. hjemmeblodtryksmålinger, samt at rådføre dig med egen læge, kan der måske kigges på, om din medicin ikke længere er nødvendig.

Lene Hansson og Professor dr. Med. Peter Norsk fra Panum Instituttet, foretog i 2009/10 et 12 måneders forsøg med kost kontra forhøjet blodtryk, på 23 patienter, der alle havde forhøjet blodtryk. Du kan læse om forsøget og resultatet HER! 

Kostplanen indeholder kostprincipper, forklaringer og opskrifter for 3 uger, med dejlig hverdagsmad, der smager godt og er nærende for kroppen. Planen kan gentages så længe der er behov for det.

DKK 159.20
Total due DKK 159.20

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.