Low carb

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Order summary

lowcarb

Low carb

Skær ned på stivelsen og skru op for vægttabet!

For at sætte skub i dit vægttab kan det være en god ide, at skære ned på stivelse, også kaldet for kulhydrater. Det er bl.a. indtag af brød, melprodukter, kartofler, ris m.m.

I dette 14 dages kostprogram sættes der fokus på et sundt og sikkert vægttab, hvor en stor del af maden, er rå og ubehandlet mad. Din sidegevinst er samtidig en øget energi og en flad mave.

Det er ikke sundt på lang sigt helt at udelukke kornprodukter m.m. fra din kostplan, da de indeholder god næring samt betydningsfulde fibre, men at udelukke dem et par dage om ugen, er kun sundt, da de fleste mennesker generelt spiser for mange kornprodukter, i forhold til frugt og grøntsager.

De dage hvor du skal undvære brød m.m., får du så til gengæld mere frugt og grøntsager, hvor der også er naturligt mange kostfibre og faktisk endnu flere vitaminer og mineraler end i de fleste kornprodukter.

Dette er ikke en protein kur, som du sikkert har hørt om i diverse slankebøger. Vi anbefaler ikke "low carb" og at man f.eks. kan spise løs af fedt og kød m.m.

DKK 31.20
Total due DKK 31.20

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.