Anti inflammatorisk kostplan

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Order summary

shutterstock_721037359

Anti inflammatorisk kostplan

Det er muligt at spise sig rask, fra både inflammation, undgå de fleste former for smerter og de fleste autoimmune sygdomme, fordi der er klare forbindelser mellem både smerter samt de mange tilstande/sygdomme og en fordøjelse (tarm og tarmbakterier) der ikke fungerer. Det vil sige, at for at få det bedre, og undgå inflammation, skal du arbejde på, at få en sund tarm og sunde tarmbakterier. Det kan du gøre, gennem det du spiser.

Hver 5. dansker lider af en eller flere autoimmune sygdomme (som ofte er udsprunget af en inflammation) og mange af disse klienter, har desuden en øget risiko for en lang række andre følgesygdomme hvis de kun bliver symptombehandlet.

80 procent af dit immunsystem sidder i tarmen, og for at fungere optimalt har det brug for at møde så mange forskellige typer bakterier som muligt. Mennesker med autoimmune sygdomme, båret af en inflammation (syreophobning) , har typisk færre forskellige bakterietyper end sunde og raske mennesker.

Kostplanen her er på 3 uger, der kan motivere dig til at ændre på din kost, der ofte er hovedårsag til en inflammation og stort set alle former for smerter.



DKK 239.20
Total due DKK 239.20

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.