Få det bedre PCOS - Poly Cystisk Ovarie Syndrom - 6 ugers kostplan

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Order summary

Skærmbillede 2024-01-24 kl. 13.21.50

Få det bedre PCOS - Poly Cystisk Ovarie Syndrom - 6 ugers kostplan

PCOS rammer 5-10 procent af kvinder i den fødedygtige alder. PCOS (Poly Cystisk Ovarie Syndrom) bevirker at de har uregelmæssige menstruationer, uren hud og kan få problemer med at blive gravide, på et senere tidspunkt.

Hvis man har PCOS, så har man ofte få eller helt manglende ægløsninger og tegn på forhøjet mandligt kønshormon og dermed har man også har en hormonel ubalance. PCOS bliver værre ved overvægt, forkert kost og manglende fysisk aktivitet.

PCOS kan også gå hårdt ud over psyken.  Det kan være meget belastende at have uregelmæssige menstruationer, uren hud, uønsket hårvækst, overvægt og problemer med at blive gravid. Flere har depression og angst, og nogle udvikler spiseforstyrrelser.

Der er faktisk meget der tyder på, at du selv kan gøre en indsats, for at slippe af med PCOS, det handler om at ændre din livsstil, dine kostvaner og drikkevaner.

Lene Hansson har udarbejdet en 6 ugers kostplan, der giver dig de værktøjer der skal til, at få det bedre og giver balance i hormoner og helbred.

DKK 239.20
Total due DKK 239.20

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.