Sund hud gennem sund livsstil

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Order summary

shutterstock_289098014-kopi

Sund hud gennem sund livsstil

Få en sund hud, gennem en grønnere livsstil!

Dine organer opfatter huden som et velegnet affaldsdepot, især når de naturlige veje for at komme af med affaldsstoffer er stoppede, f.eks. på grund af fordøjelsesproblemer (når du ikke kommer af med dine affaldsstoffer gennem toiletbesøg), eller ved rygning (når dine lunger er overbelastede gennem udskillelse af tobak), kan kroppen dirigere de affaldsstoffer der ikke kan komme ud gennem luftvejene, ud gennem din hud. En belastet fordøjelse kan ende ud med eksem, som er kroppen måde at rense kroppen på.

Dit immunforsvar vil altid sørge for, at din krop ikke bliver belastet med affaldsstoffer, der i sidste ende, hvis der bliver for mange af dem, kan udarte sig til sygdom. Derfor prøver den at få så mange affaldsstoffer ud af din krop som muligt, uanset hvilken ”vej” de kommer ud. Da huden er fyldt med huller og kan gennemtrænges både udefra og indefra (udefra gennem en hudlotion der kan trænge ind og afgive stoffer til bl.a. dit blod og indefra, via bl.a. sved), er det en nem vej ud, for uønskede stoffer.

En sund hud vil ikke vise tidlige tegn på aldring, og du kan således også forebygge for tidlig aldring og rynker. Gennem denne "trin for trin anvisning" om hvordan du bygger din hud sundt op, gennem en kostændring, kan du få styr på din eksem og andre hudproblemer.

DKK 239.20
Total due DKK 239.20

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.